Nieuwbouw

Elk nieuwbouwproject, of het gaat om een huis, schuur of bedrijfshal, wordt door ons apart uitgewerkt. Eventueel in samenwerking met een architect, en uiteraard geheel naar uw wensen. Indien gewenst zullen wij u gedurende het gehele traject, vanaf het eerste advies, tot en met de oplevering van dichtbij begeleiden en adviseren. Wij kunnen uw bouw compleet afgebouwd of casco opleveren. Ondanks dat de populariteit van systeembouw de laatste jaren sterk is toegenomen, geven wij de voorkeur aan de traditionele bouwmethode.

Elk maatwerk heeft zijn eigen unieke dingen. Door onze flexibele werkwijze kunnen wij al uw persoonlijke wensen in het ontwerp verwerken.
 

 

Verbouw

Wilt u uw woning uitbreiden met bijvoorbeeld een aanbouw, dakkapel, erker of carport? Of wilt u een verbouwing in huis, zoals de badkamer, wc of keuken? Bij ons kan het allemaal. Voor een uitbreiding of verbouwing van een schuur of bedrijfspand kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Ook het vervangen van deuren binnen of buiten en kozijnen kan uw huis een heel andere sfeer geven. Wij kunnen u geheel vrijblijvend maatgericht advies geven en kunnen bij u langs komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn, en ideeën voor u uit te werken.

 

Exclusieve houtbouw

Bouwbedrijf Donkersteeg is gespecialiseerd in exclusieve houtbouw. Wilt u een landelijke uitstraling en een warme sfeer van uw woon- en leefomgeving, dan is onze exclusieve houtbouw voor u de juiste keuze. Of het gaat om veranda's, schuurtjes, overkappingen of juist wat kleinere dingen zoals tafels, pilaren en andere houtbouw of meubelstukken, wij kunnen uw aanvraag geheel naar uw wensen samenstellen en uitwerken tot een prachtig maatwerk. 

Wij werken veel met eiken en douglas. Eiken- en douglashout zijn duurzame houtsoorten. Uiteraard kunnen wij andere houtsoorten gebruiken indien gewenst, zoals bijvoorbeeld meranti. Naast het houtsoort kunnen wij ook andere materialen zoals metaal of natuursteen toepassen.

 

Renovatie

Bij renovatie kunnen wij het pand opnieuw opbouwen na (gedeeltelijke) sloop, of moderniseren van het bestaande pand. Het kan ook zijn dat een woning niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet en daardoor gemoderniseerd moet worden. Bij renovatie is het verleden van het pand erg belangrijk. Om dit goed weer te kunnen geven is vakmanschap en kennis nodig. Door onze vele ervaringen kunnen wij deze toepassen.

Ook het onderhouden van een pand is erg belangrijk. Door ouderdom of gebeurtenissen zijn bepaalde dingen zoals kozijnen of een schoorsteen aan vervanging toe. U kunt hierbij ook vrijblijvend om advies vragen.